Categories: Без рубрики

Ми відвідали виробника готових страв за технологією sous vide в Нідерландах!

У рамках чергової зустрічі агентів компанії Steriflow, в якій також взяли участь представники «Штайнер-Україна», було організовано візит на підприємство «Dailyfresh» – одного з найбільших виробників готових страв в Нідерландах.

«Dailyfresh» спеціалізується на випуску пастеризованих готових страв за технологією sous vide і щотижня виробляє до 1000 різних рецептур. Весь готовий продукт має термін зберігання не більше як місяць при температурі від +4 до +6 Цельсія. Основними споживачами готових страв є школи, лікарні, дитячі садки, а також клієнти сфери HoReCa.

Виробничі потужності «Dailyfresh» побудовані відповідно до найсучасніших вимог і стандартів. Робоча температура в усіх цехах становить +4, +6 (тобто температура зберігання продукту), що забезпечує мінімальний ризик псування сировини та підвищує якість готового продукту.

Технологічний цикл виробництва складається з підготовки інгредієнтів, вакуумної упаковки і варіння/пастеризації готової страви в автоклаві.

Цикл приготування страви в автоклаві становить від 2-х до 6-ти годин в залежності від рецептури. Варіння відбувається при зниженій температурі. Для такого типу продуктів найбільш важливими факторами є точність утримання температури та рівномірність її розподілу. Саме тому цей відповідальний технологічний процес реалізується на горизонтальних автоклавах Steriflow. На сьогодні на потужностях «Dailyfresh» успішно працюють три 4-х кошикових автоклава Steriflow.

Нижче невелика фотогалерея, присвячена нашому візиту.

 

Artem

Share
Published by
Artem

Recent Posts

Чому двогвинтові насоси HYGHSPIN є ідеальним вибором для сучасної промисловості

У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…

12 місяців ago

Як ШІ Революціонує Індустрію Кормів для Тварин

Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…

12 місяців ago

Білок комах: що потрібно знати лідерам харчової промисловості

Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…

1 рік ago

Секрети пакування в газовому середовищі: як український бізнес збільшує прибутки

  У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…

1 рік ago

Як вибрати оптимальний теплообмінник для Ваших потреб

Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…

1 рік ago

Насоси Sydex: ідеальне рішення для в’язких речовин!

Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…

1 рік ago