Велика кількість європейських компаній уже звикли використовувати обладнання від Steriflow для розвитку процесів термообробки альтернативних продуктів, які можуть стати достойною…
Паштет - однорідний дрібноздрібнений фарш з м'яса, овочів, грибів або інших інгредієнтів. Цей продукт є досить популярним у повсякденному раціоні…
Сьогодні все більше компаній не тільки вирощують фрукти та овочі, але активно починають займатися їхньою переробкою. Тому без застосування інноваційних…
ПЕРЕДОВІ ТЕХНОЛОГІЇ НА ВИСТАВЦІ ACHEMA 2018 З 11 по 15 червня делегація Штайнер-Україна відвідала масштабну виставку "Achema 2018", що проходила…
Україна - один зі світових лідерів з виробництва соняшникової олії. У нашому сучасному світі неможливо уявити кулінарію або промислове виробництво…
Дозатори рідкого азоту компанії Vacuum Barrier Systems На сьогоднішній день азот потрібний у багатьох галузях виробничої діяльності. У машинобудуванні він…
Оглушення вуглекислим газом, збір і переробка крові З кожним роком підвищуються вимоги до якості продукції, що безпосередньо пов'язано з процесами…
Більшість виробничих підприємств шукають способів зниження витрат. Одним із таких методів є зменшення собівартості продукції за рахунок використання пляшок з…
Рішення для молочних, м'ясних продуктів та напоїв Ну, хто не знає упаковку дой-пак? На сьогоднішній день вона широко застосовується в…
12-14 вересня 2017 року в Києві пройшов Всеукраїнський тиждень харчових технологій, який включав у себе провідні виставки харчової промисловості України:…